Joomla Gallery makes it better. Balbooa.com

Дана 28.11.2018.године у ОШ „ Илија Милисављевић Коларац“,  у Коларима одржано је предавање по називом „ Украдена безбедност “. Предавач је био  Игор Јурић. Одржано је предавање најпре за ученике, а затим и за кординаторе Тима за заштиту од насиља,дискриминације, злостављања и занемаривања, као и  остале колеге.

 

 Говорило се о све присутнијој трговини људима и начинима заштите.Сем тога присутни су имали прилике се упознају са различитим друштвеним мрежама и опасностима које вребају на интернету. Говорило сеи о предаторима и начинима откривања истих.Приказан је документарни филм о педофилији.Присутни су у неформалном разговору размењивали утиске и дошло се до закључка да су информације корисне за све актере у образовно-васпитном процецу. А посебно за родитеље , који су најважнији у  превентивенцији.

 

Предавање за родитеље ће се обавити у Центру за културу, 27.02.2019.године са почетком у 19 часова у Концертној сали , улаз је бесплатан. Дођите , како бисмо сви удруженим снагама , заштитили своју децу.

 

 

Школски библиотекар : Нинослава Стојановић Јанковић

   

Weather JClock

Smederevo °C
  17.10.2019 Ferienhaus Ostsee
   
© Milošević Miloš