Наша школа је јединствена по дугогодишњој традицији организовања ликовне колоније. Она прикупља младе ученике- уметнике из различитих школа, који заједно са ученицима наше школе и наставницима оплемењују радни простор , школе, школског дворишта, а све са једним циљем да развијамо креативност и оригиналност.

Ове школске године је реализована Ликовна колонија , под називом „Уметничка галерија “, 27.и 28.августа.Ученици нижих разреда су уз помоћ својих учитеља радили илузионизам односно „ Слику у раму “, правећи рамове и слике истовремено и све то у склопу теме „ Уметничка галерија“ , не би ли се направила галерија са сликама које су млађи разреди урадили поред осликаних мурала и тако направили компактну целину везану за тему.

Ученици виших разреда су радили илузионизам , под називом „Кроз прозор“,као и неколико мултигенеричких мурала  у холу школе заједно са наставницом ликовне културе . Мурали су успешно изведени, обзиром на њихов узраст и може се рећи да су добро владали и техником на зиду, а симултано и великим форматима са којима су се први пут сусрели.

У холу школе налазе се горе наведени радови , који красе интеријер наше школе.

 

Наставница ликовне културе

 

 

   

Weather JClock

Smederevo °C
  17.10.2019 Ferienhaus Ostsee
   
© Milošević Miloš